آموزش اسلوموشن و ویرایش بخش Boomerang در اینستاگرام

همانطور که اطلاع دارید، اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی حال حاضر در دنیا می باشد. توسط اینستاگرام می توانید تصاویر و ویدئوهای خود را با بیش از 500 میلیون کاربر عضو این شبکه به اشتراک بگذارید.
یکی از برترین قابلیت های اینستاگرام، امکان قرار دادن عکس و ویدیو در قالب پست های 24 ساعته می باشد. این قابلیت که به استوری نیز معروف می باشد، نظر بسیاری از کاربران را به سمت خود جلب کرده است. با استفاده از این بخش، کاربران می توانند لحظات زیبا و مورد علاقه خود را به صورت لحظه ای با سایر دوستان خود به اشتراک بگذارند.
استوری اینستاگرام از قابلیت های متنوعی تشکیل شده است. یکی از ابزارهای موجود در این بخش، ویژگی Boomerang می باشد. با استفاده از بومرنگ می توانید استوری های خود را مانند یک تصویر متحرک یا GIF به نمایش بگذارید. در این روش، ویدیوهای گرفته شده در قالب فایل یک ثانیه ای ذخیره خواهد شد و به مدت چند ثانیه نیز عملیات تکرار یا Loop می شود.
در این مقاله می خواهیم به بررسی روش اسلوموشن و ویرایش فایل های بومرنگ در استوری اینستاگرام بپردازیم. با سرزمین دانلود همراه باشید.
آموزش اسلوموشن و ویرایش بومرنگ در اینستاگرام

پس از اتمام ضبط، در بالای صفحه استوری چندین آیکون به نمایش در خواهد آمد. با انتخاب آیکون مشخص شده در شکل وارد تنظیمات پیشرفته بومرنگ خواهید شد.

در ابتدا می توانید میزان زمان نمایش بومرنگ را با استفاده از نوار کشویی در پایین صفحه تغییر دهید. از آنجایی که تصویر بومرنگ به صورت GIF می باشد و در آن یک عمل به تعداد دفعات معینی تکرار می شود، می توانید بر اساس نیاز خود، فایل بومرنگ را کوتاه و یا بلند نمایید.

با انتخاب آیکون Slow-mo می توانید بومرنگ خود را به صورت اسلوموشن به نمایش بگذارید. قابلیت اسلوموشن بومرنگ تنظیمات خاصی را به شما ارائه نمی دهد. در واقع اسلوموشن بومرنگ تنها به یک صورت بوده و با انتخاب آن می توانید سرعت ویدیو مورد نظر خود را به نصف تغییر دهید.

با انتخاب گزینه کناری اسلوموشن می توانید تنظیماتی مانند Blur تصویر و تغییر میزان روشنایی و کنتراست را انجام دهید. در نهایت و پس از پایان تغییرات مورد نظر، با لمس گزینه Save از بخش ویرایش خارج شوید.

به منظور ذخیره فایل ساخته شده در قالب یک GIF می توانید از آیکون دانلود در بخش استوری استفاده کنید.
