فهرست بستن

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک



آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 


همانطور که اطلاع دارید، فیسبوک یکی از برترین شبکه های اجتماعی تولید شده در دهه 2000 میلادی می باشد. کاربران این شبکه اجتماعی می توانند مطالب و پیام های خود را در قالب پست های تصویری، ویدیویی و متنی با سایر افراد به اشتراک گذاشته و با یکدیگر ارتباط برقرار نمایند.


 


یکی از ویژگی های این شبکه اجتماعی، امکان استفاده از تمامی امکانات آن در پلتفرم های مختلف می باشد. در واقع کاربران می توانند علاوه بر وب سایت فیسبوک، از نرم افزارهای موبایلی این سرویس نیز به منظور ایجاد تعامل با سایر افراد استفاده نمایند.


 


اگر از ورژن موبایل این شبکه اجتماعی استفاده می کنید، فیسبوک تمامی تاریخچه مکانی شما را در بخش Location ذخیره کرده است. با وجود اینکه اطلاعات مربوط به تاریخچه مکانی کاربران در فیسبوک به صورت شخصی منتشر می شود، ممکن است با در اختیار داشتن اکانت شما توسط یک فرد غیرمجاز، خطرات جدی شما را تهدید نماید.


 


در این مقاله می خواهیم به بررسی روش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت های مکانی در فیسبوک بپردازیم. با سرزمین دانلود همراه باشید.


 


 


مشاهده تاریخچه موقعیت مکانی در وب سایت فیسبوک


 


به منظور مشاهده تاریخچه موقعیت مکانی در وب سایت فیسبوک می توانید به صورت زیر عمل نمایید:


 


1. ابتدا بر روی آیکون فلش در سمت راست حساب کاربری خود کلیک کرده و گزینه Settings را انتخاب نمایید. در صفحه باز شده و از طریق منوی سمت چپ، بر روی گزینه Location کلیک نمایید.


 


2. گزینه ای با عنوان View your location history مشاهده خواهید کرد. با کلیک بر روی این عبارت و وارد کردن رمزعبور حساب کاربری خود می توانید به تاریخچه لوکیشن اکانت دسترسی پیدا نمایید.


 

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 


مشاهده تاریخچه موقعیت مکانی فیسبوک در اندروید


 


در سیستم عامل اندروید نیز می توانید با استفاده از تنظیمات موجود در نرم افزار فیسبوک، به تاریخچه موقعیت مکانی دسترسی پیدا کنید. به منظور انجام این کار به صورت زیر عمل می کنیم:


 


 


1. ابتدا از طریق منوی پایین نرم افزار به بخش Settings & Privacy رفته و گزینه Settings را انتخاب نمایید.


 


2. در صفحه باز شده و در پایین بخش Privacy، گزینه Location را انتخاب کنید.


 


3. در ادامه گزینه Location History را انتخاب کرده و بر روی عبارت View Your Location History ضربه بزنید. در این بخش می توانید تاریخچه موقعیت مکانی اکانت خود را مشاهده کرده و در صورت نیاز آنها را حذف نمایید.


 

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 


مشاهده تاریخچه موقعیت مکانی فیسبوک در IOS


 


در سیستم عامل IOS نیز مانند اندروید می توانید از طریق نرم افزار فیسبوک به تاریخچه موقعیت مکانی اکانت خود دسترسی پیدا نمایید. به منظور انجام این کار به صورت زیر عمل می کنیم:


 


1. ابتدا از طریق منوی نرم افزار به بخش Settings & Privacy رفته و گزینه Settings را انتخاب نمایید.


 


2. در پایین بخش Privacy، گزینه Location را انتخاب کنید.


 


3. در ادامه گزینه View Your Location History را انتخاب کرده و در صورت نیاز، رمزعبور اکانت خود را وارد کنید.


 

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 


آموزش حذف تاریخچه لوکیشن در فیسبوک


 


به منظور حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک، ابتدا پس از ورود به بخش تاریخچه لوکیشن، بر روی آیکون سه نقطه در پایین صفحه ضربه زده و از میان گزینه های موجود، عبارت Delete all location history را انتخاب نمایید. با انتخاب این گزینه تمام موقعیت های مکانی که قبلا در فیسبوک ذخیره شده اند حذف خواهند شد.


 

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 


آموزش غیرفعال سازی ذخیره لوکیشن در فیسبوک


 


در صورتی که می خواهید تاریخچه موقعیت مکانی شما به طور کلی توسط فیسبوک ذخیره نشود، می توانید این گزینه را از بخش تنظیمات فیسبوک حذف نمایید. به منظور انجام این کار به صورت زیر عمل می کنیم:


 


1. ابتدا وارد حساب کاربری خود در فیسبوک شده و از طریق منوی حساب کاربری به بخش Settings بروید. در صفحه باز شده گزینه Location را انتخاب نمایید.


 


2. در بخش Location History، گزینه Edit را انتخاب کرده و حالت این عبارت را به OFF تغییر دهید. با انجام این کار، دیگر تاریخچه موقعیت مکانی شما ذخیره نخواهد شد.


 

آموزش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک


 


 


در این مقاله به بررسی روش مشاهده و حذف تاریخچه موقعیت مکانی در فیسبوک پرداختیم. در نظر داشته باشید که در صورت روشن بودن GPS یا موقعیت مکانی دستگاه شما، فیسبوک به صورت خودکار اقدام به ذخیره داده های مکان یابی خواهد نمود. به منظور جلوگیری از این اقدام می توانید قابلیت Location History را به طور کلی غیرفعال نمایید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در خصوص این مقاله می توانید از طریق فرم زیر با ما در تماس باشید.


 


 


( بدون کامنت – اولین کامنت را شما بنویسید )

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *